De situatie van vandaag

In de wereld waarin we vandaag de dag leven moeten de meeste mensen werken, om geld te verdienen, zodat ze voedsel kunnen kopen. Wanneer mensen dakloos, werkloos en hongerig zijn zullen ze alles doen om aan geld te komen zodat ze eten kunnen kopen, zelfs als ze daar criminele dingen voor moeten doen. De trieste situatie is dat het gebrek aan geld de goede mensen tot criminaliteit drijft. Meer en meer mensen worden geconfronteerd met zware omstandigheden als ze zonder werk komen te zitten en hebben geen hoop om te kunnen overleven in de toekomst.

In maart 2013 handelde de politie in de VS in opdracht van een bank die een supermarkt liet sluiten. Ze moesten voorkomen dat hongerige en dakloze mensen het voedsel meenamen dat op de stoep werd gezet door de ontstemde winkeleigenaar. De politie hield de mensen tegen, terwijl het eten op vrachtwagens geladen werd en naar een stortplaats werd gebracht. De videoclip kan hiernaast bekeken worden.

Zelfvoorziening

Dit is het soort gedrag dat uiteindelijk de politieagenten zal laten beseffen dat ze voor de een slechte zaak werken, terwijl ze hun medemensen onderdrukken. Eten is zo duur dat het beetje geld wat mensen hebben ze nauwelijks aan de praat houdt. Slechte voeding leidt tot een slechte gezondheid, en een ongezonde mentale houding leidt tot slechte beslissingen. Dit is de spiraal van sociale degradatie die duidelijk zichtbaar is in de wereld van vandaag. In veel plekken op de wereld verwijderen de regeringen de mensen van hun land, waar ze voedsel verbouwen om zichzelf in stand te houden. Deze uitzettingen zijn kwaadwillig en met voorbedachte rade, om mensen te dwingen voor geld te werken zodat de bank corporaties de controle houden.

Voedselproductie, in combinatie met waterproductie, zijn de eerste activiteiten die in elke stad uitgevoerd moeten worden, om elke gemeenschap zo snel mogelijk zelfvoorzienend te maken in voedsel en iedereen hun waardigheid als mens terug te geven. We moeten de pogingen door Monsanto en andere GMO giganten om controle te krijgen over onze voedselvoorziening niet onderschatten. Zij zullen er alles aan doen om gemeenschappen te stoppen in het bereiken van zelfvoorziening in voedsel. Zelfvoorziening in voedsel zal dergelijke steden zeer aantrekkelijk maken om in te wonen en ze zullen een snelle toestroming van mensen uit de overbevolkte steden ervaren. Het is ook de katalysator voor het domino-effect waardoor de naburige steden dezelfde manier van leven zullen overnemen.

Bronnen

Het water behoort aan de mensen toe – niet aan de overheid. De community moet er alles aan doen om de schoonste en puurste waterbron te vinden. Ook zullen ze experts moeten gebruiken die weten hoe water op een natuurlijke manier behandeld wordt om het schoon te maken en te verrijken – niet door het toevoegen van chemicaliën, in het bijzonder fluoride. Een recente tactiek om mensen bang te maken is het tekort aan water in de toekomst. Dit is wederom een tactiek om mensen bang te maken, oplichterij. De ‘controllers’ zijn hiermee begonnen om controle krijgen over de watervoorraad.

Onze overheden privatiseren rivieren, meren, dammen en zelfs regenwater. Dit zaait alleen maar ANGST onder de mensen en het houdt velen van ons stevig verankerd in de matrix gevangenis. De wereld bestaat uit water. Er is GEEN tekort van water. Het is het meest beschikbare element op aarde, en het zou voor elk nuchter persoon duidelijk moeten zijn dat de autoriteiten enkele jaren geleden een langzame en duistere desinformatie campagne gestart zijn om ons te verwarren, en hun leugens te geloven.

Vervuiling

Dat de rivieren, putten en ondergrondse bronnen in toenemende mate vervuild raken is echter wel een ernstig probleem. Dit wordt veroorzaakt door mijnen, die van onze overheden vrij spel hebben gekregen, om te doen en laten wat ze willen. Maar omdat de grote corporaties de mijnen graag willen behouden en ze de overheden ontzettend grote bedragen betalen, worden zij niet verantwoordelijk gehouden. Wij, de mensen, worden belast met het opruimen van de rommel die zij veroorzaakt hebben. Dit is een gigantisch groot globaal probleem dat veroorzaakt wordt door de hebzucht van corporaties, en zal worden uitgewist als geld uit de samenleving is weggehaald.

Beschikbaarheid

Steden in de buurt van schone rivieren of bergen hebben geen probleem met water. Er komt zoveel water uit bergen dat niemand zonder water zou moeten zitten, en dat iedereen gratis vers opgeladen water thuis aangeleverd zou moeten krijgen. Kuststeden hebben de zee die in hun complete waterbehoefte kan voorzien. Omgekeerde osmose zet zout water om in zoet water en genereert zout als een bijproduct.

Aangezien bij dit proces veel water verloren gaat en het de moleculaire structuur veranderd, zou het als aanvulling gebruikt moeten worden op grondwater, regenwater of bronwater. Aangezien energie en geld geen probleem meer zijn, zal het produceren van vers water met behulp van omgekeerde osmose ook geen probleem zijn. Vochtige kustgebieden kunnen water onttrekken aan de lucht met behulp van een gangbaar proces dat in essentie het condenseren van water uit hete lucht is.

Effect van Ubuntu Contributie Systeem

Het zal niet lang duren voordat alle mensen uit de naburige steden al hun goederen gaan kopen van de stad waar al deze producten verkrijgbaar zijn tegen een fractie van de prijs, in vergelijking met hun eigen stad – die nog steeds werkt op een normaal kapitalistisch systeem. Het is belangrijk dat de gemeenschap in deze fase niet in de verleiding ‘valt’ een winstgevende en kapitalistische onderneming te worden.

De Raad van Ouderen moeten er voor waken de prijzen niet te verhogen of de UBUNTU Contributionisme principes in gevaar te brengen door de verleiding van geld. Deze activiteiten zullen ​​alle mensen toestaan om goed te leven in de stad of community, en heel weinig of geen geld nodig hebben. De mensen zullen snel beseffen dat ze nauwelijks geld gebruiken als ze thuis zijn in hun eigen gemeenschap. De echte uitgaven zijn er alleen als mensen reizen en naar andere steden gaan om onderdelen te kopen die niet beschikbaar zijn in de UBUNTU stad.

Stappen

Als onderdeel van de gefaseerde aanpak, is het noodzakelijk dat de volgende projecten met onmiddellijke ingang worden uitgevoerd.

Voedsel:

 • Gebruik een van de leegstaande gemeentelijke gebouwen in de stad om een functionele keuken te maken met tafels en stoelen, en vraag de werklozen met de juiste vaardigheden om te koken. Dit kan uiteindelijk groeien naar 2 tot 3 maaltijden per dag als de community projecten echt productief zijn geworden.
 • Er moet zoveel mogelijk steun worden gegeven aan de boeren om zoveel mogelijk organisch niet-GMO-voedsel te produceren voor hun eigen community en andere community’s in hun gebied.
 • Maak gebruik van ongebruikte gemeentegrond en maak afspraken met boeren om hun land te gebruiken in de omgeving voor alle agrarische activiteiten.
 • Richt als een van de eerste projecten een gemeenschappelijke eetzaal op om het vertrouwen van de mensen te krijgen. Laat zien dat dit niet weer een loze belofte van de overheid is. Zorg voor een goede maaltijd per dag voor de hongerigen, daklozen, mensen die geen werk hebben en iedereen die zich geen voedsel kan veroorloven. Vooral de wezen en bejaarden.
 • Gebruik een van de leegstaande gemeentelijke gebouwen in de stad om een functionele keuken te maken met tafels en stoelen, en vraag de werklozen met de juiste vaardigheden om te koken. Dit kan uiteindelijk groeien naar 2 tot 3 maaltijden per dag als de community projecten echt productief zijn geworden.
 • Het budget voor de keuken kan geworven worden uit bijvoorbeeld het recyclen van de vuilnisbelt, de landbouw van de community, de inkomsten uit de lange lijst van producten en diensten van de zichzelf onderhoudende community, en ook de interim community rekening die wordt beheerd door de Raad van Ouderen. Vergeet niet dat er tijdens de beginfase maandelijks geld op de community rekening wordt gestort in plaats van te verdwijnen in de bodemloze schatkist van de gemeente.
 • Een community bakkerij moet worden opgewaardeerd zodat er elke dag een groot aantal broden gebakken kunnen worden om alle mensen van brood te voorzien tegen een lage kostprijs. Niet alleen de saaie standaard broden, maar ook allerlei andere voedzame broden kunnen worden verkocht op de markt, restaurants, en geëxporteerd naar naburige steden. Degenen die bijdragen zullen het brood gratis of zeer goedkoop krijgen, afhankelijk van de situatie van de community.
 • Zuivel voor de productie van melk, room, boter en kaas. Dit kan een zeer lucratief deel van de eerste fase naar zelfredzaamheid worden.
 • Vrije uitloop kippen voor eieren en vlees.
 • Tunnelkassen om het hele jaar door groenten en kruiden te verbouwen.
 • Bijenkorven en bijen, om de bomen en planten te bestuiven en voor honing te zorgen. Elke bijenkorf kan een gemiddelde van 15 tot 30 kg honing produceren.
 • Fruit, noten en citrus boomgaarden – zal ook veel nevenproducten hebben.
 • Visteelt – een middelgrote viskwekerij kan miljoenen forel, baars, meerval en andere soorten vis produceren in dammen en verlaten fabrieken / boerderijen, voor consumptie in de community en verkoop aan naburige steden.
 • Flessen water uit de natuurlijke bronnen om aan distributeurs en passanten op de snelweg te verkopen.
 • Experts in elke afzonderlijke activiteit kunnen advies geven over hoe groot die sector moet zijn om voldoende te kunnen leveren voor iedereen, en te voldoen aan het 3-maal productie principe.
 • Dit zijn slechts enkele voor de hand liggende activiteiten die uitgevoerd moeten worden om een duurzame, zelfredzame community met voedsel-gerelateerde producten te creëren.De productie en levering van voedsel aan de community zal een goed model zijn om hetzelfde te kunnen doen in de andere sectoren van de industrie.

  Maar om in aanmerking te komen voor een maaltijd, moeten de mensen 3 uur werk per week investeren in de community, om de maaltijden mogelijk te maken. We hebben het hier niet over harde arbeid, slavenarbeid of zelfs kinderarbeid. Dat zijn kenmerken nauw verbonden met een kapitalistisch systeem waar mensen en kinderen worden uitgebuit.

  De rol van de kinderen wordt nog besproken, met name in de sectie onderwijs die nog komt zal hierover meer te vinden zijn. Er zijn veel dingen die de kinderen en de ouderen kunnen doen voor de gemeenschap, die gekoppeld zijn aan het leren van nieuwe vaardigheden terwijl het voordelen heeft voor hun gemeenschap.

  Zelfs sommige culturele activiteiten produceren producten voor de gemeenschap. De ouderen kunnen met hun kennis en ervaring op bijna elk gebied een bijdrage leveren. Het aantal maaltijden wat aan dergelijke deelnemers verstrekt wordt zal toenemen als het systeem zich verfijnd en de extra maaltijden geleverd kunnen worden.

  Water:

  • Al het water moet ‘verrijkt’ worden. Het maakt het water gezond en helpt zelfs vele ziektes voorkomen. Het is gebaseerd op onze kennis van heilige geometrie zoals eerder beschreven.
  • Water uit bergbeekjes kan gebruikt worden voor drinkwater en andere doeleinden.
  • Het waterreservoir kan verbeterd worden om schoon bergwater op te slaan en te distribueren naar de huizen.
  • Waterputten kunnen voorzien in schoon en puur water waar mogelijk.
  • Elk gecentraliseerd netwerk dat een massale afsluiting van beschikbaar water kan veroorzaken wanneer een probleem optreedt, moet worden verwijderd. Net als bij de toevoer van energie zouden alle netwerken vervangen moeten worden door lokale systemen die niet iedereen in duisternis of zonder water achterlaten wanneer zij niet meer werken.
   Een goede optie is om kleinere opslagvaten voor water te maken die verschillende woningen tegelijkertijd van water voorzien. Op die manier kunnen watertekorten worden tegengegaan als er belemmeringen in de hoofdaanvoer van water zijn.
  • Riool en afvoerwater moet gezuiverd en verrijkt worden met geavanceerde groene technologie. Het kan gebruikt worden in de landbouw, en in geval van tekorten ook als drinkwater. Effectieve micro-organismen (EM) zijn de oplossing voor dit probleem. Ze zijn altijd beschikbaar en het kost bijna niets om ze in aantal te doen toenemen. Omdat ze op een natuurlijke manier ontstaan hebben de gecentraliseerde machten deze kennis niet gepromoot. Dit is waarom EM nog steeds niet een bekende methode is.
  • Wetenschappers weten dat gestructureerd en verrijkt water de groei van planten verbeterd en dat het een positief effect heeft op de aanmaak van zaden. Het opzetten van kwekerijen door de community is dus ook een onderdeel van de landbouwactiviteiten. Wanneer water gecombineerd wordt met effectieve micro-organismen zal een arme bodem snel verbeterd kunnen worden ten behoeve van organische groei.
  • Vervuild grondwater wordt behandeld door experts – mensen die weten hoe ze water moeten behandelen – niet met chemicaliën die ziektes veroorzaken en de farmaceutische industrie voeden, maar met natuurlijke processen zoals EM.

   “If it’s not good for everyone, it’s no good at all” – Michael van de familie Tellinger | UbuntuPlanet.org