Dagelijks

Elke ochtend staan er miljarden mensen op ​​om aan hun dagelijkse gang van zaken te beginnen. Een groot percentage haat hun baan en ze haten hun baas. Ze moeten uren reizen om bij hun belabberde baan te komen, met de bus, trein, fiets, lopend, in de regen, sneeuw, warmte, of rijden uren in de file.

Waarom herhalen al die mensen deze waanzin elke dag? Om geld te verdienen. Geld zodat ze; brood, melk en kleding kunnen kopen; de elektriciteit kunnen betalen; hun kinderen naar school kunnen sturen; en het op één of andere manier tot het einde van de maand te kunnen halen – om vervolgens weer opnieuw te beginnen aan dezelfde waanzin.

Verlossing

Op een planeet van zeven miljard mensen leeft het grootste deel van ons in armoede en een staat van stille wanhoop, wachtend op een wonder wat ons zal verlossen van deze barre economische tijden. Miljoenen mensen dromen van geld en beroemdheid wat ze dagelijks te zien krijgen in het eindeloze aantal reality-tv series. Mensen zijn op zoek naar verlossing, maar kiezen vaak voor de verkeerde soort wat alleen maar tot nog meer ellende leidt.

We kijken naar het nieuws en zien een wereld vol onrecht, misdaad, oorlog, en gaan wanhopig op zoek naar verlichting voor ons persoonlijke lijden. De meesten van ons beseffen dat er iets verschrikkelijk mis is met deze situatie. Het is alsof onze samenleving terminaal ziek is. Maar hoe kunnen we deze menselijke ziekte genezen als we niet weten wat de oorzaak is?

Onwetendheid

Totdat we weten wat er achter het menselijke lijden zit, zullen we nooit de oorzaak kunnen verwijderen, en zullen we blindelings doorgaan met het behandelen van de symptomen. Onze onwetendheid blijft onze zwakte, terwijl de simpele oplossingen ons toelachen met de opkomst van elke zon.

De zogenaamde ‘American Dream’ blijft een droom, want we slapen allemaal nog, misleid door degenen die de wereld besturen. Dezelfde droom wordt aan ons verkocht als eeuwigdurende ‘hoop’, en miljoenen mensen op deze planeet ‘hopen’ dagelijkse dat het beter zal worden. Maar met hopen en wachten komen we nergens.

Licht

UBUNTU Contributionism presenteert een nieuwe werkelijkheid, om onze planeet te omarmen met onvoorstelbare welvaart voor al zijn bewoners in perfecte harmonie met de hele natuur en moeder Aarde. Het is echt een helder licht aan het einde van een donkere en sombere tunnel, van stille wanhoop en ellende, die gedeeld wordt door de meeste mensen op deze prachtige planeet.

 

MET GELD GEBIED ZONDER GELD
Beschrijving Wetenschap Beschrijving
Beschrijving Gezondheidszorg Beschrijving
Beschrijving Milieu Beschrijving
Beschrijving Geografie Beschrijving
Beschrijving Antropologie Beschrijving
Beschrijving Religie Beschrijving
Beschrijving Openbaar vervoer Beschrijving
Beschrijving Huisvesting Beschrijving
Beschrijving Onderwijs en educatie Beschrijving
Beschrijving Oudedagvoorziening Beschrijving
Beschrijving Voeding Beschrijving

Wijze les

De grote profeten en leraren uit het verleden hebben allemaal geprobeerd om ons dezelfde wijze les te geven: om verenigd te staan​​; elkaar lief te hebben en te eren; en in harmonie te leven met alles wat geschapen is. In feite zijn dat dezelfde waarden die we onze kinderen graag mee willen geven.
Maar op een mysterieus moment in ons leven veranderen de zaken. We geven geen aandacht meer aan het hoger bewustzijn, vallen in de routine van het leven en raken verstrikt in de strijd om te overleven.

Slaaf

Op dat moment realiseren we ons dat we het fenomeen ‘geld’ moeten verdienen om te kunnen overleven op onze eigen planeet – de planeet waar we op geboren zijn. En plotseling begon deze eenvoudige vraag herhaaldelijk in ons hart te weerklinken. Hoe is het mogelijk dat we geld nodig zouden moeten hebben om op de planeet te leven waar we geboren zijn? Net als vele anderen vóór ons, realiseerden we dat we worden geboren in pure slavernij.

Dit is inderdaad de grote val die voor ons is opgezet door degenen die de controle hebben over de creatie en het aanbod van geld. We zitten gevangen in een stille, meedogenloze oorlog van economische slavernij die zo slim om ons heen geweven is dat de meesten van ons zich er niet eens bewust van zijn. Deze woeste aanval wordt gecontroleerd door de wereldwijde bancaire elite die de wereld in gijzeling heeft genomen en ons allemaal tot hun slaven heeft gemaakt.

Al onze natuurlijke bronnen worden ontgonnen en verhandeld door internationale bedrijven die meer rechten hebben dan mensen van vlees en bloed. We zijn simpelweg gewoon slaven geworden van deze bedrijven, en dat alles in de naam van geld, hebzucht en politieke controle. De meesten van ons hebben geen flauw idee hoe het allemaal werkt, hoe geld wordt gecreëerd, en hoe een klein aantal bancaire families elk denkbare aspect van ons leven bestuurd.

Verwarring

Zij zijn de meesterbreinen achter het wereldwijde economische systeem dat de wereld regeert zonder dat het zelf aan de kaak wordt gesteld. Dit systeem is ontworpen om alle tegenstand te vernietigen en zo zijn eigen overleving te garanderen. Het heeft zich ontwikkeld tot een verwrongen vorm van bewustzijn wat de mensheid heeft verward over onze eigen lotsbestemming.

Ons wordt herhaaldelijk verteld dat onze problemen onoverkomelijk zijn, dat het allemaal erg ingewikkeld is en dat alleen geld de problemen in de wereld op kan lossen. We weten nu dat dit een leugen is – want geld doet niets. Mensen doen alles – mensen verbouwen het eten, bouwen de bruggen, lossen de wiskundige vergelijkingen op en maken de meest prachtige kunstwerken. Mensen doen alles met grote levenskracht en vreugde wanneer ze dat mogen doen. Geld is het obstakel dat ons er allemaal van weerhoudt om te creëren en voorspoed te hebben.

Nu we dit hebben erkend kunnen we de juiste dingen doen en iedereen informeren over dit onrecht.

Actie

De afgelopen jaren is er een grote toename van juridische stappen geweest tegen de activiteiten van de bancaire elite, en de weerstand blijft exponentieel groeien.

Sinds 2010 is Michael Tellinger persoonlijk betrokken geweest bij een aantal zeer zichtbare juridische acties tegen de banken in Zuid-Afrika in een poging om hun illegale activiteiten bloot te leggen. En zo worden miljoenen mensen zich bewust van deze stille oorlog tegen de mensheid en staan verenigd voor verandering over de hele wereld. Mensen met moed en visie, die weten dat er een betere weg is voor de mensheid.

Het is aan ons om gelukkig of ellendig te zijn. Persoonlijk zijn we voor liefde en geluk boven alles. We vinden dat dit de rode draad is die ons allemaal bindt. Maar velen van ons weten niet hoe ze deze staat van geluk kunnen bereiken.

Boodschap

De grote meesters hebben ons geleerd dat materiële bezittingen en rijkdom niet tot geluk zullen leiden. De geschiedenis laat ons zien dat in tijden van grote verandering de landen uit het verleden zijn afgebrokkeld door de hebzucht van hun leiders.

Het is nu wederom een tijd van grote verandering. Het is aan ons, de mensen van de wereld, om deze veranderingen niet te omarmen met geweld en confrontatie, maar met liefde en eenheid voor de hele mensheid. Dus laten we beginnen om actief de boodschap van eenheid en bewustzijn te verspreiden voor de hele mensheid. Dat zal ons in staat stellen om onze verdeeldheid te helen en de ellende te veranderen in overvloed in een wereldwijde gemeenschap vol liefde voor elkaar in plaats van angst.

UBUNTU

In 2005 noemde Michael Tellinger het Contributionism. Een wereldwijde gemeenschap waar geld niet nodig is, omdat de principes van eenheidsbewustzijn zegevieren. In Afrika heet dit UBUNTU.
Het rust op de fundamentele overtuigingen van absolute gelijkheid, samenwerken aan een gemeenschappelijk doel van overvloed, en het leven in verenigde gemeenschappen die voorspoed hebben op alle fronten van de samenleving.

Het volgt de natuurlijke orde van zaken in totale harmonie met de natuur, onze planeet, en all creatie. Het betekent niet dat je terug in de tijd gaat en weer in grotten gaat wonen zonder moderne technologie, zoals sommigen denken – in feite betekent het precies het tegenovergestelde. Overvloed op alle gebieden van het leven, nog meer dan in onze stoutste dromen.

Laten we een mooie utopische wereld niet alleen visualiseren – laten we iets ondernemen om het met ons hart en de oneindige liefde, die we allemaal in ons hebben, te manifesteren, als onderdeel van de oneindige creatie.

Het eerste wat een ieder van ons kan doen is om onze kennis te delen en anderen te vertellen over de mooie toekomst voor de hele mensheid.
Doe daarna mee met de UBUNTU beweging en onderneem iets om bij te dragen – iets dat uit je hart komt. Onze kracht ligt in eenheid.

“If it’s not good for everyone, it’s no good at all” – Michael van de familie Tellinger